Over ons

OO_Sliderphoto_1
OO_Sliderphoto_2
Contact
25112019_3
25112019_2
previous arrow
next arrow
OO_Sliderphoto_1
OO_Sliderphoto_2
Contact
25112019_3
25112019_2
previous arrow
next arrow

Als rietdekkersbedrijf bestaan we al bijna drie eeuwen! Rond 1750 is Johannes van Ettekhoven als eerste generatie met rietdekken begonnen. Willem en zijn zoons vormen nu de achtste en negende generatie rietdekkers. Zij leerden van hun vader het ambacht. Er zijn veel daken die door meerdere generaties Van Ettekoven zijn gedekt, onderhouden en/of gerenoveerd!

Klantgericht
We hebben een grote en trouwe kring klanten in Midden-Nederland. Opdrachtgevers die kiezen voor vakwerk en betrouwbare kwaliteit. We zijn gewend – al generaties lang – om niet in riet, maar in klantgerichte oplossingen te denken. Daarom vatten we onze taak breed op en verzorgen we ook het sloop-, timmer- en schilderwerk dat bij een dakrenovatie komt kijken.

Resultaat

Als professionele rietdekkers zijn wij natuurlijk lid van de Vakfederatie Rietdekkers. Deze federatie heeft ons tijdens de ledenvergadering in 2018 verkozen tot één van de beste rietdekkers van Nederland. Dit werd ondersteunt door de tweede plaats tijdens de “Pand van het jaar 2017” verkiezing.

Voor deelname aan deze verkiezing werden door collega’s in totaal 148 foto’s van nieuw gedekte objecten ter beoordeling ingestuurd. Daaruit werden 17 panden genomineerd. Wij wonnen hierbij de tweede plaats!

Uit de motivatie van onze tweede prijs blijkt dat de stemmers, waaronder collega’s uit het vak, architecten, aannemers en huiseigenaren, ons ambachtelijke vakmanschap hebben gewaardeerd. Maar ook de moeilijkheidsgraad en de mooie afwerking kwamen hierbij tot uiting.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.