Nieuwe daken

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Het is altijd een mooi moment. Als de bouw van een woning vordert en onze rietdekkers het dak op kunnen. Zodra het rieten dak is aangebracht, krijgt uw woning zijn eigen karakter. Statig en chique, of juist landelijk en authentiek. De ene keer brengen we een strak rieten dak aan op een moderne woning, de andere keer een dak met wolfseinden op een woonboerderij of een kap met dakkapellen op een statige villa.

Kwaliteit door vakwerk
We leveren graag vakwerk. Niet alleen voor het oog als uw dak nog nieuw is. We maken niet alleen graag rechte hoeken, zuivere rondingen of decoratieve patronen. Vakwerk is ook de kwaliteit die u pas na verloop van jaren ziet. Als uw dak na verschillende onderhoudsbeurten nog als nieuw oogt. Het geheim? Onze manier van rietdekken, zoals we dat al generaties lang van vader op zoon doen. We brengen massieve lagen riet aan, die nauwelijks inklinken door weersinvloeden. Dat is de kwaliteit van het ambacht.

Behalve voor uiteenlopende woningen, realiseren we ook rieten daken voor onder meer bijgebouwen, schuren, blokhutten, hooibergen en parasols.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.